Vitrine frigorifice orizontale

Furnizăm și punem în funcțiune întreaga gamă de vitrine frigorifice, atât cu  compresor încorporat pentru aplicații de tip market/mini-market, cât și vitrine frigorifice destinate supermarket-urilor, ce se conectează la agregate sau centrale frigorifice exterioare.

Vitrinele frigorifice orizontale pot fi individuale sau multiplexate în linie, cu colț interior sau exterior, în funcție de design-ul magazinului.

Geamul frontal al vitrinelor frigorifice poate fi telescopic sau rabatabil.

Vitrinele frigorifice orizontale sunt dotate cu iluminat interior, opțional putând fi prevăzute cu iluminat interior cu LED-uri. De asemenea, pot fi dotate cu magazie refrigerată. Blatul de lucru și suprafața de expunere sunt fabricate din inox.

Temperaturile de lucru acoperă atât zone de refrigerare (-1°C…+7°C), cât și zona de congelare (-24°C…0°C):
– vitrine frigorifice orizontale pentru mezeluri și carne proaspătă (0°C…+4°C)
– vitrine frigorifice orizontale pentru lactate (+1°C…+7°C)
– vitrine frigorifice orizontale pentru pește proaspăt (0°C…+4°C)
– vitrine frigorifice orizontale pentru cofetărie și patiserie (+1°C…+7°C)
– vitrine frigorifice orizontale pentru lactate (+1°C…+7°C)
– vitrine frigorifice orizontale pentru produse congelate (-18°C…-15°C)

Pentru un reglaj optim de funcționare, vitrinele frigorifice orizontale funcționează complet automatizat, fiind dotate cu controllere electronice.

Rafturi frigorifice

Diferitele tipuri de rafturi frigorifice sunt destinate produselor ambalate din carne, produselor lactate, fructelor, legumelor și băuturilor.

Rafturile frigorifice pot fi furnizate individual sau pot fi montate în lanț (multiplexate).

Rafturile frigorifice sunt prevăzute cu iluminat interior și, opțional, pot fi echipate cu bare cu cârlige pentru prezentarea diferitelor specialități din carne.

Înălțimea la care se montează polițele rafturilor frigorifice este ajustabilă, acestea fiind iluminate și dotate cu port-prețuri.

Dotarea rafturilor cu perdele de noapte duce la un consum redus de energie în perioada în care spațiul comercial este în afara programului de lucru.

De asemenea, există opțiunea ca rafturile frigorifice să fie închise cu uși culisante din sticlă.

Dulapuri frigorifice de congelare sau de refrigerare

Dulapurile frigorifice pot fi cu temperaturi pozitive pentru expunerea produselor refrigerate ambalate, dar și cu temperaturi negative, pentru produse congelate.

Dulapurile frigorifice pot fi cu uși transparente (folosite pentru expunerea mărfurilor) sau pline, cu inox sau cu tablă vopsită în câmp electrostatic (destinate depozitării produselor refrigerate sau congelate).

Dulapurile frigorifice pot fi furnizate individual sau pot fi montate în lanț (multiplexate).
Avantajul dulapurilor frigorifice este acela că, fiind permanent închise, consumul de energie pe timpul zilei este mai mic decât în cazul rafturilor frigorifice.

Insule de congelare sau de refrigerare

Insulele frigorifice sunt destinate expunerii produselor alimentare ambalate congelate sau refrigerate.

Insulele frigorifice au avantajul de a permite clientului accesul direct la produse, nefiind acoperite, spre deosebire de varianta utilizării dulapurilor frigorifice, lăzilor frigorifice sau altui tip de mobilier închis.

Se pot echipa cu coșuri de sârmă și iluminare interioară ornamentală.

Lăzi frigorifice de congelare sau de refrigerare

Lăzile frigorifice sunt destinate expunerii spre comercializare a produselor alimentare ambalate congelate sau refrigerate și a înghețatei. Pot fi dotate cu coșuri de sârmă.

Lăzile frigorifice sunt potrivite magazinelor de mici dimensiuni și, comparativ cu insulele frigorifice, reprezintă o alternativă mai accesibilă din punct de vedere al costului investițional inițial.

În plus, datorită faptului că sunt prevăzute cu capac transparent sau opac, glisant sau rabatabil, lăzile frigorifice au un consum mic de energie spre deosebire de insulele frigorifice.

MOBILIER NEUTRU ȘI ACCESORII

Mese pentru case de marcat

Mesele pentru case de marcat pot fi statice sau cu bandă rulantă, având diferite lungimi, în funcție de disponibilitatea spațiului.

Opțional, pot fi dotate cu poliță intermediară, sertar cu cheie, ecran protecție și suport pentru scanner, dispozitiv control bandă-picior.

Rafturi legume și fructe

Rafturile pentru legume-fructe sunt fabricate din tablă vopsită în câmp electrostatic, cu finisaj superior.

Rafturile sunt dotate cu șine port-preț și opritoare. Polițele se pot înclina, iar înălțimea acestora este reglabilă.

La cerere, se pot furniza polițe suplimentare, iluminare interioară, oglinzi.

Rafturi de perete

Rafturile de perete sunt fabricate din tablă vopsită în câmp electrostatic, într-o gamă variată de culori.

Rafturile de perete sunt potrivite oricărui tip de magazin, indiferent de mărimea acestuia.

Polițele se pot înclina, fiind reglabile și pe înălțime. Opțional, se pot comanda polițe suplimentare.

Gondole

Gondolele sunt fabricate din tablă vopsită în câmp electrostatic, într-o gamă variată de culori. Înălțimea polițelor este reglabilă.
La cerere, se pot furniza polițe suplimentare.

IMG00145-20110223-1411

Rafturi panificație

Rafturile pentru produsele de panificație sunt fabricate din lemn.

Polițele sunt reglabile pe înălțime și se pot înclina.

Sisteme de acces și direcționare flux clienți

Sistemele de acces și direcționare flux clienți pot fi simple sau duble, cu deschidere manuală sau automatizată. De asemenea, furnizăm și sisteme de acces rotative.

Sistemele simple pot avea deschiderea la stânga sau la dreapta.

Coșuri și cărucioare

Coșurile sunt fabricate din plastic, în diferite culori sau din sârmă. Sunt disponibile în mărimi diferite, cu unul sau cu două mânere. Opțional, se poate furniza și suport pentru coșuri.

Cărucioarele sunt din sârmă de oțel și, la cerere, pot fi dotate cu lanț pentru monedă și loc pentru copil. Accesoriile cărucioarelor pot fi de diferite culori.

Camere frigorifice de păstrare

Camerele frigorifice de păstrare pentru supermarket-uri, magazine alimentare, magazine specializate carne sau produse lactate și restaurante sunt proiectate în funcție de necesitățile clientului, în spații deja existente sau se pot proiecta și executa construcții noi.

Proiectarea camerelor frigorifice se face luând în considerare produsele ce urmează a fi depozitate, cantitatea și temperatura necesară.

Pereții, podeaua și tavanul camerelor frigorifice sunt realizate din panouri termoizolante PUR cugrosimi diferite în funcție de temperatura necesară în interior:
– pentru păstrarea produselor refrigerate sunt necesare temperaturi cuprinse între 0°C …+4°C;
– pentru păstrarea produselor congelate sunt necesare temperaturi  cuprinse între -30°C…0°C.

Instalații de climatizare comercială

În funcție de capacitatea și dorința de investiție a clientului, INTERFRIG GROUP oferă următoarele soluții în domeniul instalațiilor de climatizare pentru spațiile comerciale:
– aparate de aer conditionat tip casetă, coloana sau tavan/podea simple sau inverter;
– aparate de tip duct, care oferă și posibilitatea realizării unui aport de aer proaspăt răcit sau încălzit. Această soluție asigură atât evacuarea aerului vicios din spațiu, cât și tratarea superioară aaportului de aer proaspăt (centrale de tratare aer).