instalatii-frigorifice-refrigerare-congelare-conditionare-1

Pentru menținerea calității și păstrarea pentru o perioadă mai îndelungată, produsele alimentare trebuie depozitate în condiții optime de temperatură și umiditate.

instalatii-frigorifice-refrigerare-congelare-conditionare-2

INTERFRIG GROUP oferă soluții complete pentru realizarea instalațiilor frigorifice de refrigerare și de congelare pentru depozite frigorifice
alimentare, depozite frigorifice agricole, depozite frigorifice pentru legume radacinoase, depozite cu atmosferacontrolată pentru fructe, abatoare,
fabrici de procesare carne și fabrici de procesare lapte, precum și instalații frigorifice pentru carmangerii, magazine specializate, marketuri și supermarket-uri.

instalatii-frigorifice-refrigerare-congelare-conditionare-3

Instalațiile frigorifice de refrigerare proiectate și instalate de
INTERFRIG GROUP asigură răcirea produselor alimentare până la
temperaturi apropiate de punctul de congelare (răcire fără formare de
gheață în produs), în vederea conservării propriu-zise a produselor.

În cazul fabricilor de procesare a cărnii sau a celor de procesare a laptelui, instalațiile frigorifice de refrigerare sunt necesare pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a unor procese biochimice necesare fabricării anumitor produse sau a unor procese fizico-chimice în anumite faze ale unor tehnologii alimentare.

De asemenea, refrigerarea poate constitui o fază preliminară de răcire în cazul tehnologiilor de congelare a produselor alimentare.

Instalațiile frigorifice de congelare
 sunt utilizate pentru păstrarea produselor alimentare congelate în prealabil.
Instalațiile frigorifice de condiționare industrială sunt necesare pentru a asigura de o temperatură de +10°C…+12°C în spațiile de procesare (tranșare carne, procesare carne, procesare lapte), în cele de tranzitare a materiilor prime perisabile și a produselor finite, precum și în spațiile de așteptare și livrare produs finit.