Blocuri termice

Componența blocurilor termice se proiectează în funcție de dimensiunile locației dvs. astfel încât să se asigure un flux tehnologic adecvat și o funcționare perfectă.
Blocurile termice cuprind mașini de gătit pe gaz sau electrice, plite solide, plite, grătare, friteuze, mașini pentru gătit paste și echipamente bain-marie, tigăi basculante, elemente neutre și suporți.
De asemenea, vă oferim baze frigorifice pentru echipamente și utilaje HoReCa, pentru refrigerare sau congelare, cu uși sau cu sertare.

Cuptoare gastronomice

Cuptoarele gastronomice permit prepararea unei game variate de alimente, având productivitate mare și consumuri reduse, fiind compacte și flexibile în utilizare.
Sunt construite din oțel inox, cu alimentare pe gaz sau electrica, având dimensiuni ce permit utilizarea a până la 20 de tăvi.

Răcitoare și congelatoare rapide

Suplimentar, în funcție de specificul clienților, oferim răcitoare și congelatoare rapide, cu ajutorul cărora se răcesc sau se congelează rapid alimentele după prepararea termică în cuptoarele gastronomice, crescându-se astfel perioada de timp în care acestea se pot consuma.
Răcitoarele și congelatoarele rapide sunt dimensionate in funcție de cuptorul lângă care funcționează și asigură răcirea sau congelarea produselor într-un timp foarte scurt (temperatura alimentelor poate scădea de la +90°C la +3°C în mai puțin de 90 de minute).

Echipamente de gătit industriale

Echipamentele de gătit industriale asigură performanțe maxime din punct de vedere al calității materialelor din care sunt construite, al fiabilității, siguranței și ușurinței în exploatare. Aceste echipamente au productivitate mare și presupun costuri reduse de utilizare și întreținere.
Oferim mașini de gătit electrice cu inducție, mașini de gătit universale, marmite și tigăi basculante.

Echipamente pentru preparare statică

Aceste echipamente se utilizează în prepararea, spălarea și depozitarea alimentelor, fiind absolut necesare în orice bucătărie profesională.
Sunt fabricate din oțel inox și îndeplinesc cele mai exigente cerințe de siguranță, având marginile și colțurile rotunjite, suprafețe de lucru solide, picioare reglabile etc.
Interfrig Group vă oferă mese de lucru simple și tip dulap, mese speciale de preparare alimente, spălătoare, dulapuri, rastele, rafturi suspendate.

Echipamente pentru preparare dinamică

INTERFRIG GROUP vă oferă întreaga gamă de echipamente necesare pentru procesarea dinamică a alimentelor într-o bucătărie profesională:
– feliatoare carne și feliatoare legume
– mașini de tocat carne, mașini de umplut cârnați, mașini de curățat cartofi
– malaxoare carne, malaxoare aluat
– cuttere, mixere etc.

Echipamente de spălat vase

Aceste echipamente sunt fabricate din oțel inox și asigură igienizarea vaselor din bucătăria dvs. prin spălarea la temperaturi între 55-65°C și clătirea la 80-90°C.
Opțional, vă putem oferi pompe suplimentare de evacuare sau clătire, dozatoare detergent lichid, dedurizatoare apă, coșuri suplimentare etc.

Hote

Hotele sunt fabricate din oțel inox, având forme și dimensiuni diferite pentru a asigura acoperirea oricărui bloc termic.

Echipamente frigorifice

Echipamentele frigorifice (camere frigorifice, dulapuri frigorifice, mese frigorifice) sunt absolut necesare într-o bucătărie profesională pentru păstrarea materiilor prime, semipreparatelor și produselor finite la temperaturile necesare pentru refrigerare (-2°C…+10°C) sau congelare (-25°C…-18°C).